• bel 0341 41 33 41
  • mail info@aic.nl
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Lorentzstraat 2-A

3846 AW Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
Sinds 1956 ster in bouwartikelen
Voorraad artikelen binnen 48 uur geleverd
Meer dan 10.000 producten op voorraad

Mobilis breidt uit met BHV-container van AIC

Januari 2018 - Veiligheid staat voorop bij Mobilis. AIC heeft voor Mobilis de mogelijkheid gecreëerd om alle eerste hulp middelen op de bouwplaats in één container te plaatsen. De container dient als centraal opslagpunt voor het veiligheidsmateriaal, de EHBO-kit, AED en hulpmiddelen zoals een brancard voor de hulpdiensten.

De containers zijn onderhoudsvrij en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en verwarming, derhalve vorstbestendig.

AIC levert de BHV-containers compleet uitgerust op locatie.

ehbobinnenbuiten
aedcont

Januari 2018 - De energiecontainer, ontwikkeld in Harderwijk door AIC in samenwerking met Mobilis, welke naast de Vissershaven in Harderwijk in gebruik was, verhuist naar Eefde. De twaalf zonnepanelen en twee windturbines genereren beiden stroom welke direct teruggeleverd wordt aan de stroomleverancier. De container levert zo'n 7.500 kwh elektriciteit per jaar.

Neem voor meer informatie m.b.t. energiecontainers contact op met de deskundige adviseurs van AIC.

Energie container
Energie container zij

Januari 2018 - Een tweede vrachtwagen rijdt nu, volledig in AIC styling, af en aan naar de klanten van aic. Direct herkenbaar bij aankomst. AIC levert al het gewenste materieel ook op uw bouwplaats.

vrachtwagen5-bw
vrachtwagen4

December 2017 - Voor het verantwoord monteren, gebruiken en demonteren van rolsteigers is het gebruik van ten minste één voorloopleuning noodzakelijk en vanaf 1 januari 2018 wettelijk verplicht. Voorkeur gaat uit naar het plaatsen van een voorloopleuning bij ieder plateau van de steiger. AIC geeft u graag advies en informatie omtrent de door u gewenste en benodigde producten.

AIC, STERREN IN VEILIGHEID

voorloopleuningvast
voorloopleuningvast

November 2017 - AIC heeft een steigervloer op hoogte geleverd voor een project in Amsterdam. AIC creërt middels de bouw van een steigervloer een goede, veilige, tijdelijke werkvloer voor de montage van een atrium.

steigerdk25-2
steigerdk25-1

Juni 2017 - AIC Verhuur B.V. heeft daarmee aangetoond te beschikken over een managementsysteem dat voldoet aan de eisen gesteld in VCA* 2008/5.1 voor het toepassingsgebied: het repareren, onderhouden, transporteren en monteren van bouwmaterieel.

vcacertificaat1498480014
vcalogo1498480014

Juni 2017 - Milieuvriendelijk bouwen is de laatste jaren een hot-topic. Niet alleen worden er duurzame materialen gebruikt, maar ook wordt er energie opgewekt door bijvoorbeeld windmolens en zonnepanelen. Een dergelijk innovatief project is de Duurzame Energiecontainer. "De container wordt door een tweetal windturbines aangedreven en wekt door middel van twaalf zonnepanelen lokaal energie op,” legt projectleider Arno Bolder van Mobilis uit. “Vervolgens wordt de energie
weer teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.” lees volledige artikel hier op pagina 32-33 van Bouwend Nederland editie 2-2017.

energiecontainerinbouwendnederland-voorpagina
energiecontainerinbouwendnederland

April 2016 - De showroom van technische groothandel AIC in Harderwijk werd op 20 april 2016 na een grote verbouwing opnieuw officieel geopend door Burgemeester Harm-Jan van Schaik. De showroom is uitgebreid van 300m2 naar maar liefst 800m2.

Niet alleen het oppervlak is vergroot, ook het assortiment is uitgebreid en vernieuwd. AIC voert nu nog meer merken, gereedschappen en materieel voor de bouwsector. Het AIC team geeft u in de showroom ter plekke professioneel en gedegen advies, naar wens ook demonstraties van de getoonde machines en gereedschappen en helpt u daarmee de juiste keuze te maken voor koop, huur of huurkoop van het gewenste product.

U bent altijd welkom in de showroom in Harderwijk. De ervaren adviseurs van AIC nemen de tijd voor u en laten u graag het complete assortiment zien.

winkel
winkel-2