• bel 0341 41 33 41
  • mail info@aic.nl
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Lorentzstraat 2-A

3846 AW Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
Sinds 1956 ster in bouwartikelen
Voorraad artikelen binnen 48 uur geleverd
Meer dan 10.000 producten op voorraad
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07.00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag & zondag gesloten

Bezoekadres

AIC Harderwijk bv
Lorentzstraat 2A
3846 AW Harderwijk

Correspondentie adres

AIC Harderwijk bv
Postbus 41
3840 AA Harderwijk

AIC, Aannemers Inkoop Centrale B.V., is een technische groothandel in bouwmachines, bouwmaterieel en containertechniek. AIC levert niet alleen bouwmachines en – materieel, maar blinkt ook uit in projectadvies. AIC is een familiebedrijf opgericht in 1956 dat verkoopt en verhuurt door heel Nederland en in de ruime 65-jarige geschiedenis veel vakkennis heeft opgebouwd.

overons1
overons3
overons2

AIC heeft een betrouwbare reputatie, hanteert scherpe prijzen, een klantgerichte houding en geeft deskundig advies. Daarmee is AIC een toonaangevende, landelijk opererende partner voor vele aannemers- en bouwbedrijven. AIC is niet alleen de juiste leverancier voor verkoop van een breed assortiment aan materieel maar heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in het verhuren, repareren, kalibreren en keuren van bouwmachines en -materieel. Zo kunnen klanten van AIC altijd dóór met hun bouwproject.

De riante voorraad is het handelsmerk van AIC. AIC is dealer van grote merken elektrisch (hand)gereedschap als Bosch, Carat, DeWalt, Festool, Flex, Gjerde, Hitachi, Lievers, Makita en Metabo. Ook importeert AIC onder andere Merz bouw- en zwerfkasten, Bos opslagcontainers en Weiro schaftwagens.