Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Kledingdrogers

AIC beschikt over twee kleding drogers, direct op voorraad. Hier kan gekozen worden tussen een kledingdroger voor een grote of kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld een kleedruimte in de bouwkeet. De kledingdrogers komen van het merk Dryfast en zijn kwalitatief hoogwaardig voor een scherpe prijs. Met het gebruik van de kledingdrogers heeft u de volgende dag niet meer met natte kleren te maken en is alles lekker droog voor de nieuwe dag. Met de verstelbare thermostaat kunt u uw kleding altijd op gewenste temperatuur drogen, dit gaat van 2 tot 38 graden.

Sorteer
Sorteer
Aantal
DRYFAST KLEDINGDROGER TYPE DFEL3

DRYFAST KLEDINGDROGER TYPE DFEL3

€ 579,- € 700,59 incl. btw
Voorraad
DRYFAST KLEDINGDROGER TYPE DFEL6

DRYFAST KLEDINGDROGER TYPE DFEL6

€ 749,- € 906,29 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Kledingdroger voor in de bouwkeet

De kledingdrogers van AIC zijn ideaal qua grootte en staan perfect in de bouwkeet. Op deze manier kan op elk bouwproject gemakkelijk kleding gedroogd worden tussen de 2 en 38 graden. Hang de natte kleding in de cabine en vervolgens circuleert warme lucht om de kleding voor optimale droging. 

Vragen over de kledingdrogers

Bent u geïnteresseerd in de bouwdrogers van AIC voor op uw bouwproject of bouwplaats? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC.

Klimaat apparatuur

Bent u naast kledingdrogers nog geïnteresseerd in andere producten omtrent klimaat? Bekijk hier dan al onze klimaat producten. AIC beschikt over een ruime voorraad ventilatoren, bouwkachels en bouwdrogers