Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vandaag besteld, dinsdag geleverd

Baddinghout

Baddinghout wordt vaak gebruikt in de bouw als een hulpmiddel. Zo wordt baddinghout vaak gebruikt als ondersteuning bij vloeren of in combinatie met bouwstempels of duw en trekschoren. Baddinghout is kwalitatief sterk hout en doordat het uit productiebossen komt is het extra voordelig. 

Sorteer
Sorteer
Aantal
Baddinghout 63x160mm Lengte 5M

Baddinghout 63x160mm Lengte 5M

€ 19,75 € 23,90 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Baddinghout, wat is het?

Baddinghout wordt vaak gemaakt vanuit Duitse zagerijen. De regels in duitsland zorgen voor een continue en sterke kwaliteit. Baddinghout wordt ook wel vuurhout genoemd en komt van de fijnspar, ook wel bekend als de kerstboom. Doordat er meerdere productiebossen gericht zijn op deze houtsoort kan baddinghout extra voordelig worden aangeboden.

Grote aantallen baddinghout

Heeft u voor uw project grotere aantallen baddinghout nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel.

Bouwstempels en schoren

Indien u op zoek bent naar bouwstempels en schoren om te gebruiken in combinatie met het baddinghout. Bekijk dan hier al onze bouwstempels en schoren.

Bouwinrichting

Naast bouwstempels, schoren en baddinghout nog op zoek naar andere producten omtrent het inrichten van uw bouwplaats? Bekijk hier dan alle producten voor bouwinrichting.