Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Bouwwaterputten

De bouwwaterputten van AIC garanderen een professionele oplossing voor de watervoorziening op uw bouwterrein. De waterputten zijn voorzien van alle gemakken met vorstvrij deksel, hijsogen en vuurverzinkt plaatstaal. Bekijk de professionele bouwwaterputten.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Bouwwaterput Met 2 Beluchte Kranen

Bouwwaterput Met 2 Beluchte Kranen

Standleidingen: RVS Standleiding | Gewicht: 97 kg
€ 519,- € 627,99 incl. btw
Voorraad
Bouwwaterput Xxl

Bouwwaterput Xxl

Standleidingen: Zonder Standleiding | Gewicht: 150 kg
€ 875,- € 1.058,75 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Extra bescherming door de vorstvrije deksel

Gewoonlijk worden bouwwaterputten in een gat in de grond geplaatst met de bovenkant op maaiveldhoogte, zodat de vrieskou boven de grond geen effect heeft. Om de bouwwaterputten in de grond te kunnen laten zakken zijn ze voorzien van hijsogen. Zo kunnen ze gemakkelijk met een bouwkraan in een gat in de grond worden geplaatst. Door de sleuven aan de onderzijde kunnen de bouwwaterputten bovengronds met pompwagens of heftrucks worden getransporteerd.

Bouwwaterputten van duurzaam vuurverzinkt plaatstaal

Bouwwaterputten zitten vaak voor langere tijd in de grond. Daarom zijn ze gemaakt van duurzaam vuurverzinkt plaatstaal. Aan het einde van het bouwproject ontkoppelt u de bouwwaterput van de watervoorziening en hijst hem aan de hijsogen uit de grond.

AIC bouwwaterputten voor de complete watervoorziening op uw project

Naast bouwwaterputten, levert AIC ook slangen, koppelingen, standleidingen, kranen en andere accessoires welke gecombineerd kunnen worden met de bouwwaterputten van AIC. Voor de complete watervoorziening op een bouwterrein kunt u bij AIC terecht. Vraag AIC om advies indien gewenst.
AIC levert niet alleen alle componenten voor de watervoorziening op uw bouwterrein,  maar levert deze ook op locatie bij iedere bouwplaats door geheel Nederland.

Grote aantallen bouwwaterputten

Heeft u voor uw project grote aantallen bouwwaterputten of andere watervoorzieningen nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel. Wij hebben grote aantallen bouwwaterputten en andere watervoorzieningen direct beschikbaar voor uw project.

Bouwwaterputten huren?

Wanneer u tijdelijk bouwwaterputten nodig heeft, kunt u bij ons terecht voor het huren van bouwwaterputten. Onze verhuurafdeling kan u snel helpen met de huur van verschillende producten zoals bouwwaterputten en bouwmeterkasten. Andere producten zijn op aanvraag ook beschikbaar voor verhuur.