Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Duw en Trekschoren

AIC levert duw en trekschoren met verschillende lengtes voor het schoren van van beton-, kalkzandsteen- en metselwanden dan wel kolommen op bouwprojecten. De schoren zijn gegalvaniseerd en derhalve veilig en duurzaam. 

 

Sorteer
Sorteer
Aantal
Duw-Trekschoor 270-500cm

Duw-Trekschoor 270-500cm

Max. belasting ingeschoven: 11,77 kN | Max. belasting uitgeschoven: 4,41 kN | Materiaal: Gegalvaniseerd staal
€ 65,50 € 79,26 incl. btw
Voorraad
Duw-Trekschoor 170-300cm

Duw-Trekschoor 170-300cm

Max. belasting ingeschoven: 12,26 kN | Max. belasting uitgeschoven: 9,81 kN | Materiaal: Gegalvaniseerd staal
€ 45,- € 54,45 incl. btw
Voorraad
Duw-Trekschoor 200-350cm

Duw-Trekschoor 200-350cm

Max. belasting ingeschoven: 12,26 kN | Max. belasting uitgeschoven: 8,83 kN | Materiaal: Gegalvaniseerd staal
€ 53,05 € 64,19 incl. btw
Voorraad
Duw-Trekschoor 250-450cm

Duw-Trekschoor 250-450cm

Max. belasting ingeschoven: 11,77 kN | Max. belasting uitgeschoven: 6,37 kN | Materiaal: Gegalvaniseerd staal
€ 59,30 € 71,75 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

De duw en trekschoren van AIC zijn eenvoudig in te stellen

Elke schoor bestaat uit twee stevige, gegalvaniseerde buizen, een binnen- en een buitenbuis, die in elkaar passen. Een duw en trekschoor is snel en eenvoudig op een bepaalde lengte in te stellen door een steekpen door de twee buizen heen te steken. Fijnafstelling vindt vervolgens plaats door de buizen met een schroefdraad op precies de juiste lengte in te stellen. Aan de uiteinden van een duw en trekschoor zitten kantelbare voet- en kopplaten, zodat de schoren in een hoek ten opzichte van de te stutten wand of kolom kunnen worden vastgezet.

Herbruikbaarheid van duw en trekschoren

Bij AIC vindt u duw en trekschoren van verschillende lengtes, variërend van minimaal 1,70m tot maximaal 4,50m. De duw- en trekschoren kunnen naar wens worden hergebruikt na afloop van een bouwproject. Het is wel enorm belangrijk om alert te zijn op kleine beschadigingen, zoals deuken. Deze kunnen afbreuk doen aan de krachten die een schoor kan weerstaan. Het is een goede gewoonte om duw en trekschoren te inspecteren bij  retour ontvangst van een bouwproject. Bij twijfel over de belastbaarheid van een duw en trekschoor raadt AIC aan deze uit de voorraad te verwijderen en te vervangen

Belastbaarheid van duw en trekschoren

Duw en trekschoren kunnen worden ingesteld op verschillende lengtes. belangrijk te weten dat  een duw en trekschoor die is ingesteld op de maximale lengte minder zwaar belast kan worden dan een schoor die is ingesteld op zijn minimale lengte. AIC biedt derhalve duw en trekschoren van verschillende lengtes aan. Tevens is de hoek die de schoor ten opzichte van de vloer maakt van belang. Heeft u vragen over de belasting van de schoor in een bepaalde situatie? Neem dan contact op met de adviseurs van AIC.

Snelle levering uit voorraad

AIC heeft een ruime voorraad duw en trekschoren. Dat betekent dat uw bestelling snel geleverd kan worden. Wilt u meer weten over de levertijden van AIC, of heeft u behoefte aan grote aantallen duw en trekschoren? Neem dan contact op met de adviseurs van AIC.

Duw en trekschoren huren?

Wanneer u tijdelijk duw en trekschoren nodig heeft, kunt u bij ons terecht voor het huren van duw en trekschoren. Onze verhuurafdeling kan u snel helpen met de huur van verschillende producten zoals duw en trekschoren, bouwsteigers, steigerplanken, bouwstempels of containers. Andere producten zijn op aanvraag ook beschikbaar voor verhuur.