Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Halogeen Bouwlampen

Een halogeenlamp is vergelijkbaar met een gloeilamp. Alleen stoot een halogeenlamp meer warmte uit doordat de lamp meer elektriciteit omzet dan een gloeilamp. Sinds september 2018 is het verboden om halogeenverlichting te produceren en te importeren. En vanaf oktober 2020 zijn alle halogeen lampen uitverkocht bij AIC, dat houdt in dat er geen nieuwe halogeenlampen meer worden verkocht.

Alternatieven voor de halogeen bouwlamp

Naast halogeenverlichting zijn er nog verschillende alternatieven met verschillende voordelen. AIC beschikt over een ruime voorraad LED bouwlampen. De LED bouwlampen zijn energiezuinig en gebruikt slechts een aantal procent elektriciteit in vergelijking met een halogeenlamp. De LED bouwlamp heeft een lange levensduur en gaat bijna vijftig keer langer mee dan een halogeenlamp.

Daarnaast beschikt AIC over een ruime voorraad gasontladings bouwlampen. Deze lampen zijn door de hoge lichtopbrengst ideaal voor grote terreinen zoals bouwplaatsen, parkeerplaatsen of andere grote objecten. Er ontstaat een grote lichtopbrengst doordat er constant een elektrische lading wordt gestuurd door een mengsel van gassen. Hierdoor onstaat er een gasontlading, vandaar ook de naam gasontladingslamp.

Vragen over alternatieve bouwlampen

Bent u geïnteresseerd in de alternatieve bouwlampen die AIC in haar assortiment heeft maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC. Wij helpen u graag met een passend advies.