Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Heteluchtkanonnen

U kunt bij AIC heteluchtkanonnen bestellen. De heteluchtkanonnen van AIC verwarmen snel, effectief en makkelijk elke ruimte. Het gebruik van heteluchtkanonnen is ideaal bij gebouwen in aanbouw of gedurende renovaties. Op deze manier creëert u snel een aangename werkomgeving. De heteluchtkanonnen zijn een krachtige variant en alternatief voor de gangbare bouwkachels

Sorteer
Sorteer
Aantal
AIC Heteluchtkanon SE120

AIC Heteluchtkanon SE120

Capaciteit kcal/h: 29.000 kcal/h | Luchtverplaatsing: 1.150 m³/u
€ 1.346,50 € 1.629,27 incl. btw
Bestelbaar
AIC Heteluchtkanon SE80

AIC Heteluchtkanon SE80

Capaciteit kcal/h: 29.000 kcal/h | Luchtverplaatsing: 550 m³/u
€ 1.129,25 € 1.366,39 incl. btw
Bestelbaar
Sorteer
Aantal

AIC levert veilige heteluchtkanonnen

De heteluchtkanonnen van AIC zijn robuust en eenvoudig te bedienen. U vult de dieseltank, stopt de stekker in het stopcontact en zet het apparaat aan. Dat is alles wat er nodig is om de ruimte snel op een aangename temperatuur te krijgen.

De heteluchtkanonnen van AIC zijn uitgerust met een doelmatige brander die lucht mengt met dieselbrandstof, waardoor in de heater een stabiele vlam ontstaat. De verwarmde lucht wordt door de elektrische ventilator aan de voorkant naar buiten geblazen en zuigt aan de achterkant lucht aan. De ruimte warmt snel op.

De fotocelbeveiliging van de heteluchtkanonnen voorkomt dat brandstof in de heater wordt gespoten als de vlam is gedoofd en de oververhittingsbeveiliging schakelt het heteluchtkanon uit als de luchtinlaat is afgesloten en de temperatuur van de lucht te hoog wordt. Zo kunt u zeker zijn van een veilige en aangenaam warme werkomgeving, dankzij de heteluchtkanonnen van AIC.

Vragen over heteluchtkanonnen

Heeft u nog vragen over de heteluchtkanonnen of over verschillende toepassingen? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC, dan kijken we samen met u, wat voor u de beste heteluchtkanon is.

Klimaat

Bent u naast de heteluchtkanonnen, benieuwd naar onze andere klimaat producten? Bekijk hier alle klimaat producten.