Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
Sinds 1956 ster in machines & materieel
10.000+ producten op voorraad
Voor 14:00uur besteld, zelfde dag verstuurd*

Kamersteigers

AIC levert diverse merken kamersteigers welke allen voldoen aan strenge eisen omtrent duurzaamheid, veiligheid en robuustheid. De kamersteigers van AIC zijn eenvoudig op te bouwen en te demonteren, zowel binnen als buiten te gebruiken. Kamersteigers worden ook wel vouwsteigers of klapsteigers genoemd.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Kamersteiger-Plateau 75X190cm

Kamersteiger-Plateau 75X190cm

€ 100,90 € 122,09 incl. btw
Voorraad
Kamersteiger-Plateau 75X190cm Met Luik

Kamersteiger-Plateau 75X190cm Met Luik

€ 133,10 € 161,05 incl. btw
Voorraad
Kamersteiger-Wiel Met Adaptor

Kamersteiger-Wiel Met Adaptor

€ 28,10 € 34,00 incl. btw
Voorraad
Kamersteiger-Horizontaalschoor

Kamersteiger-Horizontaalschoor

€ 36,40 € 44,04 incl. btw
Voorraad
Kamersteiger basic line aluminium 190X75cm

Kamersteiger basic line aluminium 190X75cm

€ 239,- € 289,19 incl. btw
Bestelbaar
Sorteer
Aantal

Kenmerkend voor klapsteigers zijn de compacte beperkte grootte, het lichte gewicht, de snelle en eenvoudige montage, de wensbaarheid tijdens het gebruik en het feit dat ze eenvoudig uit te breiden zijn. Om een klapsteiger op te bouwen dient deze enkel eenvoudig uitgeklapt of uitgevouwen te worden. Gereedschap is hierbij niet nodig. 

Flexibiliteit en veiligheid

AIC levert klapsteigers welke eenvoudig en snel op te bouwen zijn, zonder in te leveren op flexibiliteit en veiligheid. Afhankelijk van de hoogte en het gewicht kan een klapsteiger in uitgeklapte toestand, tijdens het uitvoeren van het werk, gemakkelijk worden verplaatst ,de wielen onder elke poot maken dit eenvoudig. Daar de meeste klapsteigers onder de deurpost door passen, bent u nog flexibeler dan met rolsteigers, gezien de klapsteiger in een keer in zijn geheel naar een andere kamer gerold kan worden, zonder dat deze eerst ingeklapt dient te worden. 

In de duidelijke, Nederlandstalige handleiding, welke met de klapsteiger wordt meegeleverd, wordt helder uitgelegd op welke wijze en in welke situatie de klapsteiger veilig gebruikt kan worden. Want ook bij het gebruik van een klapsteiger zijn er voorschriften waaraan u zich dient te houden met het oog op de veiligheid.

Robuuste klapsteigers van AIC

AIC levert veilige, stabiele, robuuste, handzame en professionele veelzijdige klapsteigers die voldoen aan alle voorschriften en een lange levensduur hebben. AIC levert vanuit het magazijn in Harderwijk direct op locatie, op uw bouwplaats of welke gewenste locatie dan ook door heel Nederland. Kies voor een klapsteiger van AIC

Vragen

Heeft u vragen over welk soort steiger, een klapsteiger of een rolsteiger, het best bij uw situatie past? Neem dan snel contact met op met AIC. U wordt deskundig te woord gestaan en geadviseerd.