Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

Omvormers

Op zoek naar een omvormer voor uw hoogfrequent trilnaalden? AIC levert robuuste, compacte en veilige omvormers die specifiek bestemd zijn om te worden gebruikt in combinatie met hoogfrequent trilnaalden.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Lievers hoogfrequent omvormer 2,5KVA 400V

Lievers hoogfrequent omvormer 2,5KVA 400V

€ 1.495,- € 1.808,95 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

AIC levert hoogfrequent omvormers van Lievers. De omvormers van deze bekende, Nederlandse fabrikant zijn speciaal ontwikkeld om te worden gecombineerd met de LHF trilnaalden van Lievers. Deze omvormers maken aan de ingang gebruik van 1-fase of 3-fasen stroom met 50Hz. Deze wordt eerst verlaagd naar een veilige spanning van 50 Volt, waarna de frequentie wordt verhoogd naar de 200 Hz welke benodigd is voor hoogfrequent trilnaalden.

Technische kenmerken van de hoogfrequent omvormers van AIC

De hoogfrequent omvormers van AIC voldoen aan strikte CEE-eisen, dragen daarmee bij aan een veilige werkplek. De omvormer levert 4 kVA, uitgaande van een 3-fasen stroom van 400 Volt en 50 Hz input van 7,9 Ampère op de primaire spoel. De secundaire spoel levert 42 Volt, in 3-fasen met 200 Volt en 55 Ampère, ruim voldoende voor het aansturen van een hoogfrequent trilnaald. De omvormer heeft drie uitgangen beschikbaar, zodat er wel drie hoogfrequent trilnaalden gekoppeld kunnen worden aan een enkele omvormer.

De hoogfrequent omvormers van AIC zijn een uitstekende koop

De omvormers van AIC zijn een uitstekende koop. Niet alleen zijn ze compact van ontwerp, ze zijn met hun draagframe ook eenvoudig te verplaatsen en ze zijn berekend op continu gebruik. Het Syntec-magneetsysteem in de omvormer levert een zeer goed rendement.

De omvormers kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Daardoor kunnen ze binnen 48 uur op uw bouwplaats of in uw magazijn worden ontvangen. Bent u geïnteresseerd in onze omvormers, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Ze helpen u graag.