Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, maandag geleverd

Reformladders

AIC beschikt over een ruime vooraad reformladders. De reformladder is steunend tegen een muur of vrijstaand neer te zetten, en daardoor breed inzetbaar. Om de reformladder vrij neer te zetten kunt u deze ladder uitklappen in de A-stand. Door de brede inzetbaarheid kunt u in alle situaties uit de voeten.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Solide Reformladder 3X10 Sporten

Solide Reformladder 3X10 Sporten

€ 325,- € 393,25 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 2X6 Sporten

Solide Reformladder 2X6 Sporten

€ 157,- € 189,97 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 2X10 Sporten

Solide Reformladder 2X10 Sporten

€ 199,- € 240,79 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 3X12 Sporten

Solide Reformladder 3X12 Sporten

€ 415,-
‐ 9%
€ 379,- € 458,59 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 2X8 Sporten

Solide Reformladder 2X8 Sporten

€ 177,- € 214,17 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 2X12 Sporten

Solide Reformladder 2X12 Sporten

€ 243,- € 294,03 incl. btw
Voorraad
Solide Reformladder 2X14 Sporten

Solide Reformladder 2X14 Sporten

Max werkhoogte: m
€ 279,- € 337,59 incl. btw
Voorraad
Altrex Mounter Reformladder 3X10 Sporten

Altrex Mounter Reformladder 3X10 Sporten

Max werkhoogte: 7.7 m
€ 519,- € 627,99 incl. btw
Voorraad
Altrex Mounter Reformladder 3x12 Sporten

Altrex Mounter Reformladder 3x12 Sporten

Max werkhoogte: 8.8 m
€ 766,- € 926,86 incl. btw
Bestelbaar
Sorteer
Aantal

Altrex en Solide reformladders

Een ladder is een reformladder als deze vrijstaand, dus zonder steun van een muur is te plaatsen. Als alternatief kan een reformladder ook als opsteekladder tegen een muur worden geplaatst. Om die reden is de voet van een van de twee ladderdelen waaruit de reformladder bestaat breder, zodat die voet stabieler staat wanneer de ladder tegen de muur wordt opgesteld. Naast de tweedelige reformladder levert AIC ook reformladders welke uit drie delen bestaan. Met deze ladders kan een nóg grotere hoogte worden bereikt, middels het omhoog schuiven van het derde deel. AIC levert reformladders van de bekende merken Altrex en Solide, bestemd voor langdurig en intensief, professioneel gebruik. Alle reformladders die AIC levert, voldoen aan de EN131 en NEN2484 normen én aan de Warenwet.

De ‘Mounter’ reformladders van Altrex in het assortiment van AIC

De aluminium reformladders van Altrex zijn verkrijgbaar onder de naam ‘Mounter’. Altrex ladders zijn herkenbaar aan de donkere coating en aan een enkele rode trede. De donkere vuilafstotende coating vereenvoudigt het onderhoud en houdt de ladder in tiptop conditie, terwijl de rode trede of ‘red step’, zoals Altrex het noemt, de maximale hoogte aangeeft tot waar de gebruiker de ladder veilig kan beklimmen. Een praktisch design, om te voorkomen dat gebruikers te hoog de ladder op klimmen. Als deze ladder als opsteekladder wordt toegepast, voorkomen de rollen aan de bovenkant beschadiging van de muur. De brede, horizontale balk die als eerste trede fungeert, verzekert u van een stabiele positie zelfs bij een slappe ondergrond. De tweedelige en driedelige Mounter reformladders van Altrex, welke u in het assortiment van AIC vindt, zijn licht van gewicht en door hun compactheid, goed handelbaar.

AIC levert reformladders met polyester coating van Solide

De aluminium reformladders van Solide zijn voorzien van een polyester coating, ter voorkoming van beschadigingen. Kenmerkend voor de reformladders van Solide zijn de uitgebogen bomen. Daardoor staan de poten van de ladder verder uiteen en staat de ladder stabiel. AIC levert de tweedelige evenals de driedelige reformladders van AIC.

Grotere aantallen reformladders

Heeft u voor uw project of bedrijf grotere aantallen reformladders nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel. Wij hebben grote aantallen ladders direct beschikbaar voor uw project.

Vragen over reformladders

Bent u geïnteresseerd in een reformladder van AIC maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC, wij helpen u graag met een passend advies.

Klimmaterieel

Bent u naast reformladders nog geïnteresseerd in andere producten omtrent klimmaterieel? Bekijk hier dan al onze klimmaterieel producten. AIC beschikt over een ruime voorraad trappen, ladders, kamersteigers en rolsteigers.