Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vandaag besteld, dinsdag geleverd

Steigerlieren

AIC levert ruimtebesparende oplossingen op de bouw. Steigerlieren bieden een compacte oplossing voor het verticaal vervoeren van al uw bouwmaterieel en -materialen. De lieren zijn voorzien van een zwenkarm, beschikken over een hefvermogen van max. 200kg tot 25m hoogte en zijn zeer eenvoudig te monteren op een stiegerbuis middels de 2 bijgeleverde buisklemmen.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Steigerlier 230V/200Kg Met Zwenkarm

Steigerlier 230V/200Kg Met Zwenkarm

€ 595,- € 719,95 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Bouwsteigers voor uw steigerlieren

Naast steigerlieren levert AIC een breed assortiment bouwsteigers en accessoires voor op de bouwplaats. Met de onderdelen kunt u zelf een nieuwe bouwsteiger samenstellen of kunt u uw huidige bouwsteiger uitbreiden. De steigerlier van AIC is geschikt voor elk soort bouwsteiger.

Grotere aantallen steigerlieren

Heeft u voor uw project grote aantallen steigerlieren nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel. Wij hebben grote aantallen steigerlieren en bouwsteigers direct beschikbaar voor uw project.

Steigerlier huren?

Wanneer u tijdelijk steigerlieren nodig heeft, kunt u bij ons terecht voor het huren van steigerlieren. Onze verhuurafdeling kan u snel helpen met de huur van verschillende producten zoals steigerlieren of bouwsteigers. Andere producten zijn op aanvraag ook beschikbaar voor verhuur.