Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vandaag besteld, dinsdag geleverd

Stukadoorstrappen

AIC beschikt over een aantal stukadoorstrappen in het assortiment. De stukadoorstrappen zijn erg handig, licht van gewicht en ondertussen onmisbaar voor alle werkzaamheden omtrent het uitvoeren van muren en plafonds.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Stukadoorstrap met 2 Treden 51cm Hoog

Stukadoorstrap met 2 Treden 51cm Hoog

Max stahoogte: 0.50 m | Max werkhoogte: 2.50 m | Materiaal: Aluminium
€ 29,- € 35,09 incl. btw
Voorraad
Stukadoorstrap met 3 Treden 75cm Hoog

Stukadoorstrap met 3 Treden 75cm Hoog

Max stahoogte: 0.75 m | Max werkhoogte: 2.75 m | Materiaal: Aluminium
€ 39,- € 47,19 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Stukadoorstrappen met twee en met drie treden 

U wilt spachtelputz, granol of muurverf op een muur of plafond aanbrengen? Of u wilt een muur perfect glad stuken? Dan kunt u gebruik maken van een gewone keukentrap, maar een keukentrap beperkt uw reikwijdte. Bovendien zult u de keukentrap vaak moeten verzetten en staat u op een smalle trede. Wilt u meer reikwijdte en meer staruimte? Kies dan voor een stukadoorstrap. Stukadoorstrappen zijn ontworpen om u een grotere reikwijdte te bieden, zodat u elke muur of plafond perfect kunt afwerken.

Bij AIC vindt u stukadoorstrappen met twee of drie treden. De stukadoorstrap met twee treden heeft een hoogte van 50 cm, die met drie treden een hoogte van 75 cm. De blauw gepoedercoate stukadoorstrappen van AIC wegen slechts 5 kg en daarmee makkelijk te verplaatsen.

Grote aantallen stukadoorstrappen

Heeft u voor uw project of bedrijf grotere aantallen stukadoorstrappen nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel. wij hebben grote aantallen stukadoorstrappen direct beschikbaar voor uw project.

Vragen over trappen

Bent u geïnteresseerd in stukadoorstrap van AIC maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC, wij helpen u graag met een passend advies.

Klimmaterieel

Bent u naast trappen nog geïnteresseerd in andere producten omtrent klimmaterieel? Bekijk hier dan al onze klimmaterieel producten. AIC beschikt over een ruime voorraad trappen, ladders, kamersteigers en rolsteigers