• bel 0341 41 33 41
  • mail info@aic.nl
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
Sinds 1956 ster in bouwartikelen
Voorraad artikelen binnen 48 uur geleverd
Meer dan 10.000 producten op voorraad

Vlindermachines

Op professionele wijze een betonvloer perfect glad maken? AIC levert vlindermachines ofwel troffelmachines van het merk Lievers. De Lievers vlindermachines zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Bijkomende voordelen zijn het lichte gewicht en krachtige werking, de basis voor een goed resultaat.  

Sorteer
Sorteer
Aantal
Lievers LTM600 Vlindermachine 60cm

Lievers LTM600 Vlindermachine 60cm

€ 1.575,- € 1.905,75 incl. btw
0 reviews
Voorraad
Bekijk product
Lievers LTM900 Vlindermachine 90CM

Lievers LTM900 Vlindermachine 90CM

€ 1.575,- € 1.905,75 incl. btw
0 reviews
Bestelbaar
Bekijk product
Sorteer
Aantal

AIC levert professionele vlindermachines ook wel troffelmachines genoemd, om betonvloeren kwalitatief goed af te werken. De vlindermachines van Lievers zijn voorzien van een krachtige benzinemotor en door de hoog-rendementsvertragingskast wordt het vermogen effectief gebruikt. De troffelbladen zijn van slijtvast materiaal en de vlindermachine daarmee onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk en energiezuinig Zo kunt lang gebruik maken van uw vlindermachine van AIC.

AIC levert de ergonomische en handzame LTM600 vlindermachine

In het assortiment van AIC vindt u onder meer de LTM600 vlindermachine, met verstelbare bladhoek. Deze machine is smal van opzet, waardoor de machine gemakkelijk te gebruiken is bij binnenwerk. Goede bestuurbaarheid wordt mogelijk gemaakt door het stijve frame en bedieningsstuur met verstelbare stuurhoogte. De afwerkbladen worden beschermd door een beschermingsring, zo dun dat tot op 3 millimeter van de bekistingsrand getroffeld kan worden. Dit voorkomt de noodzaak om handmatig na te schuren. Ten behoeve van eenvoudig transport en geringere opslagruimte is het stuur inklapbaar.

Bekijk ook onze afwerkspanen.

De makkelijk te onderhouden LTM600 vlindermachine uit het assortiment van AIC

De LTM600 vlindermachine is ontworpen voor langdurig en frequent gebruik. Zo vereenvoudigen de smeernippels op de machine het onderhoud en voorkomt de koeling van de hoog-rendementskast onnodige slijtage. De krachtige 4.0 Honda benzinemotor is simpel qua ontwerp en heeft zich in de praktijk bewezen. AIC levert de LTM600 vlindermachine direct uit voorraad, zodat u hem binnen 48 uur in huis hebt.