Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, maandag geleverd

Vouwladders

Met de vouwladder beschikt u over de mogelijkheid om de ladder in verschillende manieren te plaatsen. Op deze manier kunt u de ladder in meer dan 30 verschillende posities plaatsen vanuit 5 basisstanden. Dit is ideaal bij scheve platformen en maakt de vouwladder gemakkelijk te vervoeren. Verder beschikt de vouwladder over telescopische poten die uitgeschoven kunnen worden, op deze manier kunt u overal aan het werk, zelf bij de scheefste ondergronden.

Sorteer
Sorteer
Aantal
Altrex Vouwladder 4x3 Sporten

Altrex Vouwladder 4x3 Sporten

Max stahoogte: 2.50 m | Max werkhoogte: 4.35 m | Transportlengte: 1 tot 2 m
€ 319,- € 385,99 incl. btw
Voorraad
Sorteer
Aantal

Diverse standen

De vouwladder is een veelzijdige ladder dat gebruikt kan worden in diverse standen. Dankij de meerdere scharnieren zijn de volgende standen mogelijk:

  • A-stand;
  • ladderstand;
  • platformstand;
  • muurafhoudstand.

Tijdens deze standen wordt er gebruik gemaakt van een slim scharniersysteem. Hiermee wijzigt de ladder nooit ongewenst van stand.

Grote aantallen vouwladders

Heeft u voor uw project of bedrijf grotere aantallen vouwladders nodig? Neem dan contact met ons op, ons team helpt u graag met een passend voorstel.

Vragen over vouwladders

Bent u geïnteresseerd in vouwladders van AIC maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van AIC, wij helpen u graag met een passend advies.

Klimmaterieel

Bent u naar vouwladders nog geïnteresseerd in andere producten omtrent klimmaterieel? Bekijk hier dan al onze klimmaterieel producten. AIC beschikt over een ruime voorraad trappen, ladders, kamersteigers en rolsteigers.