Direct contact
BEL: 0341 41 33 41
x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
65 jaar ervaring in machines & materieel
Deskundige klantenservice
Vóór 16:00 uur besteld, morgen geleverd*

AIC KLANTEN AAN HET WOORD

“Kuin en AIC hebben al jarenlang een vaste bouwrelatie met elkaar. Al ruim voordat ik, inmiddels 15 jaar geleden, startte als projectleider binnen de firma Kuin. Na vele jaren zelf op de bouwplaatsen te hebben gewerkt en hierdoor de nodige ervaring buiten te hebben opgedaan, ben ik onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van ons materieel voor onze bouwprojecten. Voor het leeuwendeel bestaat dit uit hulpmaterieel, waarvoor we bij AIC aan het juiste adres zijn”, vertelt Bernhard Huver.

“Met name door de jarenlange relatie en de no-nonsense houding tussen AIC en Kuin verloopt de onderlinge samenwerking top. Ook het hebben van een vast aanspreekpunt bij AIC ervaar ik echt als prettig. Inmiddels is Jeroen Sewüster al jarenlang mijn vaste contactpersoon bij AIC. Jeroen en ik hebben aan een half woord genoeg met elkaar als ik een order plaats volgens het ‘KUIN RECEPT’ zoals ik dat dan altijd benoem”, vervolgt Bernhard.

“De korte lijnen werkwijze binnen onze organisatie, sluit dan ook perfect aan bij AIC. Ik wens Job, Iris en het team van AIC veel succes met hun nieuwe vestiging”.

cirkelsmedewerkersaic-idee
Bernhard Huver

Kuin bv te Bovenkarspel

“Inmiddels ben ik 40 jaar in dienst bij Salverda. Toen ik in dienst trad, was Salverda reeds klant bij AIC en dat zijn we nog steeds. De keuze voor AIC als leverancier was reeds lang vóór mijn komst bij Salverda gemaakt en daar zijn we toen gewoon mee doorgegaan. De oorspronkelijke keuze voor AIC was een goede keuze en daar staan we nog altijd achter”, vangt Henk Post aan. “We waren klant en we blijven klant”.

“AIC is doelgericht, bereidwillig en precies, zit dichtbij, levert snel, heeft een breed pakket en hanteert goede, concurerende prijzen. AIC is een ideale partner om ook bijzondere projecten succesvol te kunnen uitvoeren welke Salverda aanneemt, zoals bijvoorbeeld de restauratie van Het Anne Frank Huis of de verbouwing van het olifantenverblijf in Artis. We hebben daarbij nogal eens bijzondere gereedschappen nodig, AIC kan deze doorgaans snel leveren. Nee zeggen kennen ze niet, er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing. Het wordt altijd wel geregeld!” vervolgt Henk. “Allemaal eigenschappen van AIC waar wij bij Salverda enorm veel waarde aan hechten. Eigenschappen waar wij op onze beurt zelf ook voor staan naar ónze klanten toe. AIC en Salverda hebben daardoor een mooie samenwerking, ze zijn verweven met elkaar”.

“De relatie is zeker goed. Voorheen met Gerard en Machteld van der Sterre was de relatie reeds bijzonder goed en deze is inmiddels met Job en Iris absoluut niet minder. “Ik heb Job en Iris zien opgroeien. Als Job vroeger tussen de magazijn kasten aan het vegen was, werd hij wel eens bij ‘de oortjes’ terug gehaald door Van der Sterre Sr. om ook de hoekjes en gaatjes goed te vegen! Oog voor detail en netheid is hen met de paplepel ingegoten en dat werpt zijn vruchten af, dat blijkt wel!”

“Job en Iris runnen AIC samen op een goede en succesvolle wijze. Ze hebben dat door de jaren heen goed gedaan, ondanks alle uitdagingen die op hun pad kwamen. Van het wegvallen van pa Van der Sterre, tot en met de crisis hebben ze zich absoluut honderd procent ingezet. Klanten hebben van welke omstandigheden dan ook niets gemerkt. Dat is bewonderenswaardig”, geeft Henk Post aan. Als hij nadenkt over de vraag om een anekdote of quote welke toegevoegd kan worden, vertelt hij glimlachend: “Ik heb heel veel contact met Gerda bij AIC. Zij is al meer dan 30 jaar werkzaam bij AIC en vanaf dag één een fantastisch mens om mee samen te werken. Ze wil echt alles doen voor ‘haar’ klanten. Als Gerda komt is een ruime goed bereikbare parkeerplaats voor haar van groot belang, en ook voor een veilig vertrek bij Salverda, heeft Gerda ruim baan nodig! Een enkel keertje moeten we even een spoed reparatie uitvoeren aan haar auto en ook samen koffie drinken blijft een risicovolle bezigheid!”

“Tot slot willen we de directie en alle medewerkers van AIC hartelijk feliciteren en veel succes wensen met hun nieuwe pand. Een mijlpaal in de geschiedenis van AIC!”.

cirkelsmedewerkersaic-idee
Henk Post

Salverda Bouw BV gevestigd in ‘t Harde

Van de Kolk Bouw te Garderen is reeds jaren klant bij AIC. Voor zowel Van de Kolk als ook AIC voelt deze opgebouwde relatie bijzonder goed. Volgens Henk van de Kolk is dit niet vreemd. “We zijn beiden een familiebedrijf, met veelal dezelfde kernwaarden: de klant staat centraal en je moet je woord nakomen. Dat doen wij als Van de Kolk Bouw, maar AIC ook als leverancier van ons materieel en onze gereedschappen.” 

Henk van de Kolk weet niet beter als dat AIC hun vaste leverancier is. “Dat is dus tenminste 23 jaar, want zo lang zit ik hier ook al!” geeft Henk aan. “Volgens mij sinds de heer Van der Sterre AIC overnam in 1992”, vervolgt Henk. 

“Onze relatie is geen ‘gewone’ leverancier - klant relatie. Het is een samenwerking, ontstaan uit vertrouwen en een prettig persoonlijk contact. AIC is een degelijk bedrijf, in de positieve zin des woords. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, dat is een instelling die bij ons past”, geeft Henk aan. 

“AIC heeft bij ons de gunningsfactor. Het persoonlijk contact dat we met Job en Iris hebben, vinden we heel belangrijk. Het is prettig en ongecompliceerd. We bespreken regelmatig wat er speelt, hoe het er voor staat en vinden elkaar vaak in gesprekken, mede omdat we beiden een familiebedrijf runnen. We kunnen open met elkaar praten en van elkaar leren daarbij, dat maakt onze relatie niet alleen succesvol, maar ook uniek”, volgens Henk van de Kolk.

cirkelsmedewerkersaic-idee
Henk van de Kolk

Van de Kolk Bouw te Garderen

Nico Visser van Bouwonderneming Stout leerde AIC bij een eerdere werkgever kennen. Zonder aarzelen continueerde hij de daar opgebouwde werkrelatie toen hij 9 jaar geleden bij Bouwonderneming Stout in Hardinxveld-Giessendam zijn carrière voortzette. 

“Mijn relatie met AIC was uitstekend, dus toen ik bij Stout aan het werk ging was het voor mij vanzelfsprekend dat ik die relatie wilde voortzetten. Op AIC kun je bouwen. Een man een man, een woord een woord. En ze gaan altijd voor de klant, dat is belangrijk en doen wij zelf ook niet anders. Zo’n relatie bouw je dan ook graag verder uit”, aldus Nico Visser die ook met de heer Van der Sterre Sr. al een goede relatie onderhield. “De normen en waarden van Van der Sterre Sr. zetten Job en Iris voort en met verve. Ze zijn trouw aan de klant en komen na wat ze beloven, dat deed senior vroeger net zo”. 

“Het is meer dan een klant - leverancier relatie. Het is een bedrijfsmatig partnership. Als er iets speelt, dan zet je AIC er direct naast. Je belt ze op, zoekt samen oplossingen en gaat er samen voor. AIC is een stabiele en trouwe partner in onze bouwactiviteiten, zowel in de verhuur als in de aankoop van machines,” vervolgt Nico Visser.

“De relatie met Job en Iris is uitzonderlijk. Ze hebben een warm hart voor hun klanten en zijn daar trouw aan en dat voelt natuurlijk goed.” Nico vervolgt met een lach op zijn gezicht dat hij de positiviteit en energie van Job altijd waardeert als hij hem belt met een vraag: “Job, kunnen we zus en zo...?” Het steevaste antwoord van Job is dan met een Veluwse tongslag: “Zzzzzekerssss, dat kunnen we!!”.

cirkelsmedewerkersaic-idee
Nico Visser

Bouwonderneming Stout te Hardinxveld-Giessendam

“De relatie zoals hij nu is tussen Ballast Nedam en AIC, is er inmiddels zo’n 7 à 8 jaar. Na een stroeve aanvang middels vertegenwoordiging, heeft Iris naar aanleiding van een gesprek met elkaar mijn wensen voor Ballast Nedam heel goed opgepakt en perfect weten te vertalen in de praktijk. Sinds het betreffende gesprek floreert de samenwerking. Dat is zowel in gevoel als ook in omzet zichtbaar. Van Job begrijp ik dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot één van de grootste klanten van AIC”, vangt André Sommeling openhartig aan. 

“Het laagdrempelige en informele karakter van het contact met Job en Iris vloeit voort uit en zorgt voor wederzijds vertrouwen. Iris en Job spelen altijd open kaart en zijn transparant in hun bedrijfsvoering, dat werkt fijn. Naast laagdrempelig, is AIC prijstechnisch scherp, ze hanteren altijd goede, concurrerende tarieven. Zoals ik er tegenaan kijk zijn een aantal grote concurrenten ‘van niemand’, beter gezegd van grote investeringsmaatschappijen. Daar wint een familiebedrijf als AIC altijd van. Ze hebben korte lijnen, geen zware overhead of overmatig veel tussenschijven en dat vertaalt zich in concurrerende prijzen. Ze zijn kortweg Lean & Mean. Bovendien begrijpt AIC heel goed wat wij willen bij Ballast Nedam” vervolgt André. “Ik vind het zeer belangrijk een vast aanspreekpunt te hebben bij AIC. Dat is normaliter Gerda Leusink en bij grote opdrachten Job. Andere medewerkers die mij of Ballast Nedam niet kennen, heb ik liever niet als contact. Ik moet dan te veel toelichten wat al bekend zou moeten zijn, dat is niet prettig werken. En moet ook niet nodig zijn volgens mij.” 

“De relatie met AIC is een goede klant - leverancier relatie. Dat moet ook zo zijn. Je kunt dan altijd compliant handelen en alles objectief blijven zien en zeggen, ook wanneer iets niet goed loopt. Voor ons is AIC een betrouwbare en concurrerende leverancier. Dat vertaalt zich direct in wat we met ze doen, alles!” vult André aan. Enthousiast vervolgt hij: “AIC luistert heel goed naar wat je wilt. Toen ik bij Job aangaf dat we op zoek waren naar een nieuwe lichtmast zei hij: “Dan ben je bij de goeie, ik ben koning lichtmast!!!” Job nam mij vervolgens mee naar de producent waar we samen, met open vizier, transparant hebben kunnen communiceren. Binnen no time was er een prototype en na enkele wijzigingen op verzoek van Ballast Nedam intern, een definitief, gezamenlijk ontwikkeld, hoogwaardig product. Job durft dat traject aan te gaan. Dat is ondernemerschap en vertaalt zich dan ook in succes!” aldus André Sommeling.

cirkelsmedewerkersaic-idee
André Sommeling

Ballast Nedam Materieel te Almere

“Kuin en AIC hebben al jarenlang een vaste bouwrelatie met elkaar. Al ruim voordat ik, inmiddels 15 jaar geleden, startte als projectleider binnen de firma Kuin. Na vele jaren zelf op de bouwplaatsen te hebben gewerkt en hierdoor de nodige ervaring buiten te hebben opgedaan, ben ik onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van ons materieel voor onze bouwprojecten. Voor het leeuwendeel bestaat dit uit hulpmaterieel, waarvoor we bij AIC aan het juiste adres zijn”, vertelt Bernhard Huver.

“Met name door de jarenlange relatie en de no-nonsense houding tussen AIC en Kuin verloopt de onderlinge samenwerking top. Ook het hebben van een vast aanspreekpunt bij AIC ervaar ik echt als prettig. Inmiddels is Jeroen Sewüster al jarenlang mijn vaste contactpersoon bij AIC. Jeroen en ik hebben aan een half woord genoeg met elkaar als ik een order plaats volgens het ‘KUIN RECEPT’ zoals ik dat dan altijd benoem”, vervolgt Bernhard.

“De korte lijnen werkwijze binnen onze organisatie, sluit dan ook perfect aan bij AIC. Ik wens Job, Iris en het team van AIC veel succes met hun nieuwe vestiging”.

dscn2006foto1586869361